Du har valt problemet: Inget ljud efter anslutning till en värd

Om du hör ljud i Steam Links huvudmeny men inte när du börjar streama, prova att granska din Steam Links och värddators ljudkonfigurationer.

Felsökning:
Starta om din TV
Stäng av din TV för att sedan starta om den utan att koppla bort din Steam Link eller stoppa strömmen.
Kontrollera streaminginställningar för ljud
Se till att ljudstreaming har aktiverats i streaminginställningarna för din Steam Link.

För att göra detta från Steam Links huvudmeny:
  1. Gå till Inställningar
  2. Välj Streaming
  3. Tryck på (Y) för att visa Avancerade alternativ
  4. Se till att Ljudstreaming är Aktiverat
Ändra förvald ljudenhet på värddatorn
Du kan behöva ändra standard-ljudenheten på din värddator.

För att göra detta på Windows, gör följande:
  1. Tryck på Windows-knappen
  2. Skriv: ljud
  3. Välj Ljud i kontrollpanelen
  4. I fliken Uppspelning, högerklicka på en inaktiv ljudenhet och välj Ange som standardenhet