Du har valt problemet: PlayStation 4-kontroll

Parkoppla PS4-kontrollen trådlöst med Steam Link:
  1. Med en annan inmatningsenhet (trådbunden mus eller handkontroll), gå till Bluetooth-inställningarna
  2. Håll ned PS- och Share-knapparna samtidigt på PS4-kontrollen tills den går in i parkopplingsläge och börjar blinka
  3. Hitta trådlös handkontroll av typen spelkontroll i enhetslistan för Bluetooth
  4. Tryck på (A)-knappen för att parkoppla med PS4-kontrollen