Du har valt problemet: Svart skärm när jag startar ett spel
Felsökning:
Aktivera fönsterläge
Ändra spelets skärminställningar från helskärm till fönsterläge.

1. Starta spelet
  2. Från din värddator, öppna inställningarna i spelet
  3. I skärminställningarna, ändra från helskärm till fönsterläge
Inaktivera inkompatibla program
Följande program har orsakat problem för vissa användare:
  • MSI Afterburner
  • RivaTuner Statistics
  • Razer Synapse
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
  • Skype, Skypehost
  • Cloud-synkroniseringstjänster (t.ex. MEGASync)
  • Skärminspelningsmjukvara (Fraps, etc.)

Följande program kan även påverka din streamingupplevelse:
  • Videostreamingtjänster (t.ex. Netflix, Chromecast)
  • Musikstreamingtjänster (t.ex. Spotify)
  • Stora filöverföringar (t.ex. BitTorrent, filnedladdningar)
Lägg till spelet i ditt Steam-bibliotek
*Dessa instruktioner gäller endast om spelet ännu inte lagts till i ditt Steam-bibliotek.*

1. Klicka på + LÄGG TILL ETT SPEL ... i Steam-klientens nedre vänstra hörn
  2. Om du har en CD-nyckel för spelet, välj Aktivera en produkt på Steam ... och följ instruktionerna på skärmen
  3. Om ditt spel inte kan läggas till på Steam med CD-nyckeln, välj Lägg till ett icke-Steam-spel ... och följ instruktionerna på skärmen
  4. När spelet har lagts till, starta spelet från ditt Steam-bibliotek