Log på for at få personlig hjælp til F1® 24.
Spansk – Spanien
Hollandsk
Forenklet kinesisk
Spansk – Latinamerika
Portugisisk – Brasilien
Se alle 11 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.
Fællesskabsskabte guider   Vis alle
Guider skrevet af fællesskabet kan være en brugbar ressource til spil- og konfigurationsproblemer.

Systemkrav

Minimum:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: Windows 10 64-bit Version 21H1 or newer
    • Processor: Intel Core i3-2130 | Core i5-9600k (VR) or AMD FX 4300 | Ryzen 5 2600X (VR)
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GTX 1060 (6GB) | GTX 1660Ti (VR) | RTX 2060 (RT) // AMD RX 480 (8GB) | RX 590 (VR) | 6700XT (RT) // Intel Arc A380 (VR/RT)
    • DirectX: Version 12
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 100 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: Direct X Compatible
    • VR-understøttelse: Steam VR. Keyboard and mouse required
    • Yderligere bemærkninger: GPU must support D3D_SHADER_MODEL_6_6.
    Anbefalet:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: Windows 10 64-bit Version 21H1 or newer
    • Processor: Intel Core i5-9600k or AMD Ryzen 5 2600X
    • Hukommelse: 16 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA RTX 2070 (+VR) | RTX 3070 (RT) // AMD RX 6600XT | RX 6700XT (VR) | RX 6800 (RT) // Intel Arc A580 (VR/RT)
    • DirectX: Version 12
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 100 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: Direct X Compatible
    • VR-understøttelse: Meta Quest 2 + Link; Oculus Rift S; HTC Cosmos; HTC Vive Pro; Valve Index; HP Reverb G2
    • Yderligere bemærkninger: GPU must support D3D_SHADER_MODEL_6_6.