Valitsit ongelmaksi: Virhe 100

Tämä virhe tarkoittaa, ettei SteamVR:n ohjelmatiedostoja ole tallennettuna oikeaan hakemistoon.

Vianmääritys:
Korjaa SteamVR:n asennuspolku
Jos Steamiä ei ole asennettu oletushakemistoon, SteamVR:n määritys-/lokipolkusi voivat viitata hakemistoihin, joita ei ole olemassa.

Korjaa SteamVR-asennuspolku:
  1. Siirry kohtaan: ...Steam/steamapps/common/SteamVR/bin/win64.
  2. Käynnistä vrpathreg ja korjaa tiedostopolut oikeaan asemaan ja hakemistoon tai poista openvr.vrpath-tiedosto kohdasta user/AppData/Local/openvr.

Varmista, että piilotetut tiedostot ovat näkyvissä järjestelmässäsi:
  1. Klikkaa Aloitus-painike > Ohjauspaneeli > Ulkoasun muuttaminen > Kansioasetukset.
  2. Klikkaa Katso-välilehteä.
  3. Klikkaa Lisäasetukset-kohdasta Näytä piilotetut tiedostot ja kansiotja klikkaa sen jälkeen OK.

Toimi Windows 10 -käyttöjärjestelmässä seuraavasti, jotta saat piilotetut tiedostot/kansiot näkyviin:
  1. Valitse Aloitus-painike ja valitse sitten Resurssienhallinta.
  2. Valitse Näytä-välilehti.
  3. Tarkista Piilotetut kohteet -valintaruutu nähdäksesi ne.
Poista ja asenna SteamVR uudelleen
  1. Käynnistä Steam-asiakasohjelma.
  2. Siirrä hiiren kursori KIRJASTO-valikon päälle.
  3. Valitse TYÖKALUT.
  4. Etsi listalta SteamVR ja valitse se hiiren oikealla painikkeella.
  5. Valitse Poista paikallinen sisältö.

Kun sovellus on poistettu, kaksoisklikkaa SteamVR:ää asentaaksesi sen uudelleen.