Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Age of Empires® III (2007).
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Puhelinnro: 800-537-8324
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
italia
espanja – Espanja
Näytä kaikki 5 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

• OS *:Windows XP
    • Processor:Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 2.0 GHz
    • Memory:2 GB RAM
    • Graphics:64 MB NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon X1300
    • DirectX®:dx90c
    • Hard Drive:12 GB HD space