Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle The Sims™ 4.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi
englanti
ranska
italia
saksa
espanja – Espanja
tšekki
tanska
hollanti
japani
norja
puola
portugali – Brasilia
venäjä
ruotsi
kiina (perinteinen)
kiina (yksinkertaistettu)
korea
Näytä kaikki 18 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen vaaditaan. Windows 10
    • Suoritin: 3,3 GHz Intel Core i3-3220 (2 ydintä, 4 säiettä), AMD Ryzen 3 1200 3,1 GHz (4 ydintä) tai tehokkaampi
    • Muisti: 4 GB RAM
    • Grafiikka: 128 Mt RAM-muistia ja Pixel Shader 3.0 -tuki Tuetut näytönohjaimet: NVIDIA GeForce 6600 ja tehokkaammat, ATI Radeon X1300 ja tehokkaammat, Intel GMA X4500 ja tehokkaammat.
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 26 GB kiintolevytilaa
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen Windows 10
    • Suoritin: Intel Core i5 (4 ydintä), AMD Ryzen 5 tai tehokkaampi
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: 1 Gt RAM-näyttömuistia, NVIDIA GTX 650, AMD Radeon HD 7750 tai tehokkaampi
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 51 GB kiintolevytilaa