Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle 7 Days to Die.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: support@7daystodie.com
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
espanja – Espanja
italia
japani
korea
puola
portugali – Brasilia
venäjä
kiina (yksinkertaistettu)
espanja – Lat. Am.
kiina (perinteinen)
turkki
Näytä kaikki 14 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 or higher (64-bit)
    • Suoritin: 2.8 Ghz Quad Core CPU
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: 2 GB Dedicated Memory
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: Sound Card: DirectX® Compatible
    • Lisätietoja: Running a Dedicated Server and Client on the same computer will double ram requirements. Also future releases may require more hard drive space.
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 or higher (64-bit)
    • Suoritin: 3.2 Ghz Quad Core CPU or faster
    • Muisti: 12 GB RAM
    • Grafiikka: 4 GB Dedicated Memory
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: Sound Card: DirectX® Compatible
    • Lisätietoja: Running a Dedicated Server and Client on the same computer will double ram requirements. Also future releases may require more hard drive space.
* 1.1.24 alkaen Steam-asiakasohjelma tukee vain Windows 10:tä ja uudempia versioita.
    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä: 10.13
    • Suoritin: 2.8 Ghz Quad Core CPU
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: 2 GB Dedicated Memory
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Running the Dedicated Server and Client on the same computer will double ram requirements. Also future releases may require more hard drive space.
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä: 10.13
    • Suoritin: 3.2 Ghz Quad Core CPU or faster
    • Muisti: 12 GB RAM
    • Grafiikka: 4 GB Dedicated Memory
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Running the Dedicated Server and Client on the same computer will double ram requirements. Also future releases may require more hard drive space.
    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä: Ubuntu 16.04 (64-bit)
    • Suoritin: 2.8 Ghz Quad Core CPU
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: 2 GB Dedicated Memory
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Running the Dedicated Server and Client on the same computer will double ram requirements. Also future releases may require more hard drive space.
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä: Ubuntu 18.04 (64-bit)
    • Suoritin: 3.2 Ghz Quad Core CPU or faster
    • Muisti: 12 GB RAM
    • Grafiikka: 4 GB Dedicated Memory
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Running the Dedicated Server and Client on the same computer will double ram requirements. Also future releases may require more hard drive space.