Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Way of the Samurai 4.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: steam-support@spike-chunsoft.co.jp
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
japani
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7
    • Suoritin: 2.13GHz Intel Core2 Duo or equivalent
    • Muisti: 1 GB RAM
    • Grafiikka: DirectX 9.0c compatible graphics card with 64Mb RAM and support for v3 shaders
    • DirectX: Versio 9.0c
    • Tallennus: 7 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectX 9.0c compatible sound card
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 or later
    • Suoritin: 3GHz Intel i3 or equivalent
    • Muisti: 4 GB RAM
    • Grafiikka: DirectX 9.0c compatible graphics card with 128Mb RAM and support for v3 shaders
    • DirectX: Versio 9.0c
    • Tallennus: 7 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectX 9.0c compatible sound card