Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Fallout 4.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
italia
saksa
espanja – Espanja
puola
portugali – Brasilia
venäjä
kiina (perinteinen)
japani
Näytä kaikki 10 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
    • Suoritin: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent
    • Tallennus: 30 GB kiintolevytilaa
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
    • Suoritin: Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent
    • Tallennus: 30 GB kiintolevytilaa