Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Blackwake.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: contact@blackwake.com
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Windows
macOS
    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10 64-bit
    • Suoritin: i5 2400, FX-6300
    • Muisti: 10 GB RAM
    • Grafiikka: R9 270, GTX 660
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 4 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: This is to play the game on lowest settings with medium shadows at around 60FPS@1080p resolution.
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10 64-bit
    • Suoritin: i5 6500, AMD FX-8350
    • Muisti: 12 GB RAM
    • Grafiikka: R9 290, GTX 970
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 4 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: This is to play the game on High settings at 60FPS@1080p resolution. More CPU power is required on larger servers with more players. Newer i7 CPU's should handle the game easily.
* 1.1.24 alkaen Steam-asiakasohjelma tukee vain Windows 10:tä ja uudempia versioita.
    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä: OS X 10.8
    • Suoritin: i5/i7 CPU
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: R9 270, GTX 660 equivalent
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 4 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: The game does have Mac support but our Mac testers are quite small to give an accurate minimum specs.
    Suositus:
    • Verkko: Laajakaistayhteys
* 15.2.24 alkaen Steam-asiakasohjelma ei tue enää 32-bittisiä pelejä tai macOS-versiota 10.14 tai vanhempia.