Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle H1Z1: Test Server.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.
Yhteisön luomia oppaita   Kaikki
Yhteisön kirjoittamat oppaat ovat usein oiva apu pelaamis- sekä asetusongelmiin.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 SP1 64 bit
    • Suoritin: Intel i3 Dual-Core with Hyper-Threading (required)
    • Muisti: 4 GB RAM
    • Grafiikka: nVidia GeForce GTX 275 series or higher
    • DirectX: Versio 10
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 20 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectX Compatible Sound Card
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 SP1 64 bit
    • Suoritin: Intel i5 Quad Core or higher / AMD Phenom II X6 or higher
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: nVidia GeForce GTX 560 series or higher / AMD HD 6870 or higher
    • DirectX: Versio 10
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 20 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectX Compatible Sound Card