Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Operation Flashpoint: Red River.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: custservice@codemasters.com
Julkaisija
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
italia
espanja – Espanja
Näytä kaikki 5 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähimmäisvaatimukset
    • Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows XP, Vista tai Windows 7
    • Prosessori: Tuplaytiminen 2.4GHz
    • Muisti: 1Gt (2Gt Vistalle)
    • Kiintolevy: 8Gt
    • Näytönohjain: ATI Radeon X1800 256Mt, NVIDIA 7800 256Mt
    • DirectX®: DirectX 9c
    • Ääni: DirectX-yhteensopiva äänikortti
    • Muuta: Verkkopeliominaisuudet vaativat kirjautumisen Games For Windows - Live -palveluun. Paina tästä saadaksesi listan maista, joissa palvelu on saatavilla.
    Suositeltu
    • Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows XP, Vista tai Windows 7
    • Prosessori: Neliytiminen 3.0GHz
    • Muisti: 2Gt
    • Kiintolevy: 8Gt
    • Näytönohjain: ATI Radeon 3800 512Mt, NVIDIA 8800 512Mt
    • DirectX®: DirectX 9c
    • Ääni: DirectX-yhteensopiva äänikortti
    • Muuta: Verkkopeliominaisuudet vaativat kirjautumisen Games For Windows - Live -palveluun. Paina tästä saadaksesi listan maista, joissa palvelu on saatavilla.