Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Ship Simulator Extremes.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: support@paradoxplaza.com
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
saksa
espanja – Espanja
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

• OS *: Windows XP (Min. service pack 2), Windows Vista or Windows 7. 32 and 64 bits OS supported
    • Processor: 3 Ghz P4 Intel or AMD equivalent processor
    • Memory: 2GB (Windows XP) or 3GB (Vista or Windows 7)
    • Hard Disk Space: 3.5 GB
    • Video Card: Geforce 8800GT or ATI Radeon 4850 with 256MB ram (At least Shader model 3.0)
    • Sound: DirectX compatible
    • DirectX®: 9.0c