Je selecteerde het onderwerp: Slechte geluidskwaliteit
Probleemoplossing:
Losse kabels vastmaken
Zorg ervoor dat alle verbindingen met de headset, Link Box en de computer veilig zijn

Raadpleeg de sectie "Connecting a USB device to the headset" in de HTC Vive-gebruikershandleiding om te leren hoe je de kabels van de headset kunt veiligstellen.
Afspeelkwaliteit in Windows aanpassen
Start SteamVR op en zorg dat je Vive verbonden is terwijl je volgende instructies volgt.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het volumepictogram op je taakbalk
  2. Selecteer Afspeelapparaten
  3. Klik met de rechtermuisknop op HTC-Vive-C en selecteer Eigenschappen
  4. Stel de geluidskwaliteit onder het tabblad Geavanceerd in op 16 bit, 48000 Hz
  5. Klik op Toepassen