Je selecteerde het onderwerp: Mijn Steam Controller kan geen verbinding maken

Als je Steam Controller verbindingsproblemen ondervindt, zorg er dan voor dat je ook via USB verbinding probeert te maken. Als de bekabelde verbinding wel werkt, maar de draadloze verbinding niet, moet je misschien je draadloze USB-dongle vervangen.

Probleemoplossing:
Batterijen verwijderen en via een micro-USB-kabel verbinding maken
Verwijder de batterijen en verbind de Steam Controller met de USB 2.0-poort van je computer door middel van de micro-USB-kabel.
Als een USB-poort niet werkt, probeer dan een andere.
Opnieuw aan draadloze USB-dongle koppelen
  1. Zet je Steam Controller uit.
  2. Start Steam op in Big Picture-modus (Beeld > Big Picture-modus).
  3. Sluit je draadloze USB-dongle aan.
  4. Selecteer rechtsboven het instellingenpictogram (tandwiel).
  5. Selecteer onder Controller de optie Controllerinstellingen.
  6. Selecteer 'Steam Controller toevoegen'.
  7. Volg de instructies op het scherm om het koppelen te voltooien.