Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Steam Controller.
Je selecteerde het onderwerp: Ik kan mijn configuratie niet opslaan

Wanneer je een Steam Controller als een gast gebruikt, kun je geen configuraties opslaan. Registreer je Steam Controller om configuraties op te slaan.

Probleemoplossing:
Je Steam Controller registreren
  1. Start Steam op in Big Picture-modus (Beeld > Big Picture-modus)
  2. Klik op het instellingenpictogram (tandwiel) rechtsboven
  3. Selecteer bij Controller de optie Controllerinstellingen
  4. Zoek je controller in de lijst Gedetecteerde controllers:
  5. Selecteer REGISTREREN en dan Op dit account registreren
  6. Selecteer je voorkeuren en klik Verzenden