Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Alice: Madness Returns.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Uitgever
Ontwikkelaar
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands Niet ondersteund
Engels
Frans
Duits
Italiaans
Japans
Spaans - Spanje
Alle 6 ondersteunde talen weergeven
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.

Systeemeisen

• OS *: Windows 7 SP1, Windows Vista with SP2, Windows XP with SP3
    • Processor: Intel Core2 Duo (or equivalent) running at 1.60GHz or greater; AMD Athlon X2 (or equivalent) running at 1.60GHz or greater
    • Memory: 2048MB or greater
    • Hard Disk Space: 8.5 GB
    • Video Card: *NVIDIA GeForce 7600 256MB or ATI Radeon X1650 256MB or greater
    • Sound: DirectX 9.0c compatible
    • DirectX®: 9.0c
    • *NVIDIA GeForce 8400, 9400, 210; ATI Radeon HD 2400, HD 3200, HD 4300 as well as integrated versions of supported chipsets are below minimum system requirements
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.