Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Batman™: Arkham Origins.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Officiële ondersteuning
E-mail: support@wbgames.com
Telefoonnr.: (410) 568-3680
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands Niet ondersteund
Engels
Duits
Frans
Italiaans
Koreaans
Spaans - Spanje
Russisch
Pools
Braziliaans-Portugees
Alle 9 ondersteunde talen weergeven
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.

Systeemeisen

Minimum:
    • OS *:32-bit: Vista, Win 7, Win 8
    • Processor:Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
    • Memory:2 GB RAM
    • Graphics:NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 3850 or better with 512 MB of VRAM
    • DirectX®:9.0c
    • Hard Drive Space:20 GB
    • Other Requirements:Broadband Internet connection
    • Additional Notes:Windows XP and DirectX® 9.0b and below not supported
    Recommended:
    • OS *:64-bit: Vista, Win 7, Win 8
    • Processor:Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    • Memory:4 GB RAM
    • Graphics:NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950 or better with 768 MB+ of VRAM (DirectX 11 Compatible)
    • DirectX®:11
    • Hard Drive Space:20 GB
    • Other Requirements:Broadband Internet connection
    • Additional Notes:Windows XP and DirectX® 9.0b and below not supported
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.