Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor FSX: Steam Edition - Grumman HU-16B Albatross Add-On.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Ontwikkelaar
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands Niet ondersteund
Engels
Titel: FSX: Steam Edition: Grumman HU-16B Albatross™ Add-On
Genre: Simulatie
Ontwikkelaar: Virtavia
Uitgavedatum: 1 mrt 2016
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.

Systeemeisen

Minimum:
    • Besturingssysteem *: Windows® XP Service Pack 2 or later
    • Processor: 2.0 Ghz or higher (single core)
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: DirectX®9 compliant video card or greater, 256 MB video RAM or higher, Shader Model 1.1 or higher (Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required)
    • DirectX: Versie 9.0c
    • Netwerk: Breedband-internetverbinding
    • Geluidskaart: Direct X 9.0c compatible
    • Aanvullende opmerkingen: Broadband internet connection required for multiplayer features
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.