Steams kundestøtte
Det oppstod et problem med å behandle forespørselen. Vennligst gi oss noen minutter og prøv igjen.
Steams kundestøtte
Logg inn for å få tilpasset hjelp med SteamVR.
Du valgte problemet: Fastvareoppdatering mislyktes

Når du først har startet en fastvareoppdatering, må du alltid la den bli helt ferdig. Det er viktig at du aldri kobler fra Vive-komponenter eller avbryter en fastvareoppdatering som er i gang.

Feilsøking:
Tilbakestill USB-enheter
  1. Koble fra alle kabler mellom koblingsboksen og datamaskinen
  2. Fra vertsdatamaskinen, gå til SteamVR > Innstillinger > Utvikler. Sørg for at boksen i utviklerinnstillingene er krysset av
  3. Trykk på Fjern alle SteamVR-USB-enheter. Sjekk at koblingsboksens USB-kabel ikke er koblet til og trykk på «Ja»
  4. Når dette er gjennomført, avslutt SteamVR, koble til koblingsboksen (USB, HDMI og strøm) og start SteamVR på nytt