Du valgte problemet: Kontroller kobler ikke til

Det er to trådløse mottakere innebygd i Vive-hodesettet som kommuniserer med kontrollerne.

Feilsøking:
Tilknytt kontrollerne
  1. Slå på kontrolleren
  2. Åpne SteamVR-konsollen
  3. Høyreklikk på kontrollerikonet
  4. Velg Tilknytt kontroller
Tilbakestill USB-enheter
  1. Koble fra alle kabler mellom koblingsboksen og datamaskinen
  2. Fra vertsdatamaskinen, gå til SteamVR > Innstillinger > Utvikler. Sørg for at boksen i utviklerinnstillingene er krysset av
  3. Trykk på Fjern alle SteamVR-USB-enheter. Sjekk at koblingsboksens USB-kabel ikke er koblet til og trykk på «Ja»
  4. Når dette er gjennomført, avslutt SteamVR, koble til koblingsboksen (USB, HDMI og strøm) og start SteamVR på nytt
Sjekk Vive-hodesettets USB-status
  1. Fra vertsdatamaskinen, gå til SteamVR > Innstillinger > USB
  2. Trykk på Oppdater for å se statusen til USB-komponenter
  3. Sørg for at Trådløs mottaker 1 og Trådløs mottaker 2 utheves med hvite sirkler. Hvis én eller begge er grå, koble fra Vive-ens USB-kabel fra datamaskinen, koble den til i en annen USB-port og vent på at statusen oppdateres igjen
Tilbakestill kontrollerne
  1. Hold inne avtrekkeren, menyknappen, styreplateknappen OG grepknappene (alt bortsett fra systemknappen).
  2. Mens du holder knappene, koble kontrolleren til datamaskinen med en mikro-USB-kabel (det er mulig du trenger en ekstra hånd til dette).
  3. Vent i fem sekunder før du slipper knappene.
  4. Ignorer den nye lagringsenheten som dukker opp, og koble fra mikro-USB-kabelen for å tilbakestille.
Erstatt USB-drivere
Avinstaller USB-drivere for spesielle brikkesett og la standard USB-driverne i Windows ta over USB-porten som er i bruk.

1. Trykk på Windows-tasten
  2. Skriv enhetsbehandling
  3. Velg Enhetsbehandling fra kontrollpanelet
  4. Trykk på rullegardinpilenUSB-kontrollere
  5. Høyreklikk på USB-kontrolleren du vil sjekke
  6. Velg Egenskaper
  7. Under fanen Driver, trykk på Driverdetaljer
  8. Hvis stien som vises ikke slutter med usbxhci.sys, avinstaller driveren og installer den på nytt gjennom Enhetsbehandling
Fjern eller slå av motstridende program
Noen programvarer har vist seg å forstyrre installasjoner av SteamVR og SteamVR-drivere. Hvis du har følgende programvare installert, kan du prøve å avinstallere dem og teste igjen: