Du valgte problemet: Dårlig lydkvalitet
Feilsøking:
Fest løse kabler
Sjekk at alle tilkoblinger i hodesettet, koblingsboksen og datamaskinen er festet ordentlig.

Se delen om «Connecting a USB device to the headset» i HTC Vive-manualen for å lese mer om hvordan du kobler til kabler i hodesettet.
Juster avspillingskvalitet i Windows
Kjør SteamVR og få Vive-en din tilkoblet ved å følge disse stegene.
  1. Høyreklikk volum-ikonet i oppgavelinjen
  2. Velg avspillingsenheter
  3. Høyreklikk HTC-Vive-C og velg egenskaper
  4. Under avansert-fanen, still inn lydkvaliteten til 16 biter, 48 000 Hz
  5. Trykk på bruk