Du valgte problemet: «Fant ikke trådløs mottaker» / «Kjenner ikke igjen USB-enhet»

Det er to trådløse mottakere i Vive-hodesettet som brukes til å kommunisere med kontrollerne. Hvis du opplever problemer med de trådløse mottakerne, eller hvis du får feilen «Fant ikke trådløs mottaker» eller «Kjenner ikke igjen USB-enhet», kan du se emnene nedenfor for forslag til feilsøking.

Feilsøking:
Sjekk Vive-hodesettets USB-status
  1. Fra vertsdatamaskinen, gå til SteamVR > Innstillinger > USB
  2. Trykk på Oppdater for å se statusen til USB-komponenter
  3. Sørg for at Trådløs mottaker 1 og Trådløs mottaker 2 utheves med hvite sirkler. Hvis én eller begge er grå, koble fra Vive-ens USB-kabel fra datamaskinen, koble den til i en annen USB-port og vent på at statusen oppdateres igjen