Logg inn for å få tilpasset hjelp med SteamVR.
Du valgte problemet: Gulvposisjonen er for høy eller lav

Gulvposisjonen måles ved romoppsetning. Den kan endres brått hvis basestasjonene flyttes.

Feilsøking:
Kjør romoppsettet på nytt
Start SteamVR og gå til SteamVR > Kjør romoppsett.

Når du skal kalibrere gulvet, prøv å plassere kontrollerne på gulvet med avtrekkerne mot taket for å forhindre vingling. Hvis gulvet ditt speiler lys, prøv å legge noe flatt og ikke-speilende under hver kontroller.

Du kan også utføre en rask kalibrering gjennom innstillingsmenyen i SteamVR. Du finner dette under Innstillinger > Utvikler > Rom og sporing.
Oppdater gammel fastvare
Hvis noen av enhetene dine har tilgjengelige fastvareoppdateringer, høyreklikk på enheten i SteamVR-konsollen og oppdater fastvaren.

Du bør alltid la fastvareoppdateringer fullføres fullstendig etter at de startes. Det er viktig å aldri koble fra Vive-komponentene eller avbryte en fastvareoppdatering som er igangsatt.