Du valgte problemet: Bluetooth-drivere installeres ikke

Bluetooth kan slås av/på i SteamVR fra Innstillinger > Generelt > Slå på Bluetooth.

På samme side er det en knapp for å installere Bluetooth-drivere.

Hvis basestasjonene dine ikke utnytter innstillingene for strømstyring eller ikke går i ventemodus, er det mulig at du må installere Bluetooth-driveren på nytt.

1. Slå av Bluetooth i SteamVR-innstillingene. For å gjøre dette: gå til Innstillinger > Generelt > Fjern krysset i «Slå på Bluetooth».
  2. Slå av og på igjen strømmen til basestasjonene og koblingsboksen. Fjern strømkabelen til koblingsboksen for å forsikre deg om at omstarten er fullstendig.
  3. Slå på igjen Bluetooth i SteamVR-innstillingene.

Hvis det ikke løste problemet ditt, gjør du følgende:

1. Slå av Bluetooth fra SteamVR > Innstillinger.
  2. Installer Bluetooth-driveren manuelt. Du kan kjøre installasjonsprogrammet manuelt fra: /Steam/steamapps/common/SteamVR/tools/lighthouse/bin/win64/vivebtdriver.exe
  3. Gjenta stegene ovenfor for å slå av og på strømmen og slå på igjen kommunikasjon over Bluetooth. Test deretter om problemet fremdeles oppstår.