Du valgte problemet: Systemknappen lyser, men styrer ingenting

Steam Controller er muligens tilknyttet en annen enhet (en annen datamaskin eller Steam Link).

Feilsøking:
Fjern batteriene og koble til med en micro-USB-kabel
Fjern batteriene og koble til Steam Controller-en i datamaskinens USB 2.0-port med micro-USB-kabelen.
Hvis en USB-port ikke fungerer, kan du prøve en annen.
Tilknytt til en annen kilde trådløst
Hvis du har tilknyttet Steam-kontrolleren til flere enheter trådløst, så kan den være tilknyttet en enhet som ikke er i bruk.

1. Koble til den trådløse USB-donglen i ønsket enhet
  2. Slå av Steam Controller
  3. Hold nede (A) og trykk Steam-knappen for å bytte enheter