Du valgte problemet: Steam Controller tilknyttes ikke

Hvis Steam Controller har forbindelsesproblemer, så sørg for at du også prøver å koble den til gjennom USB. Hvis kablet fungerer, men ikke trådløst, så må du muligens erstatte den trådløse USB-donglen.

Feilsøking:
Fjern batteriene og koble til med en mikro-USB-kabel
Fjern batteriene og koble til Steam Controller-en i datamaskinens USB 2.0-port med micro-USB-kabelen.
Hvis en USB-port ikke fungerer, kan du prøve en annen.
Tilknytt til trådløs USB-dongle på nytt
  1. Slå av Steam Controller
  2. Start Steam i Big Picture-modus
  3. Koble til den trådløse USB-donglen
  4. Velg innstillinger øverst til høyre
  5. Under «Kontroller», velg «Kontrollerinnstillinger»
  6. Velg «Legg til en Steam-kontroller»
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å gjennomføre tilknytningen