Du valgte problemet: Problemer ved bruk av flere kontrollere

Steam Controller bruker XInput til å sende kommandoer til datamaskinen. Når du bruker flere kontrollere, kan muligens noen spill prøve å prioritere noen over andre avhengig av deres inndatatype, DirectInput eller XInput.

Merk:
Windows begrenser XInput-enheter til maks fire enheter. Når du bruker flere enn fire Steam-kontrollere samtidig, kan fire konfigureres som spillkontrollere og resten som tastatur-/museinndata. Steam-kontrolleren emulerer ikke DirectInput på nåværende tidspunkt.

Du kan oppleve problemer med å bruke flere kontrollere som tastatur-/museinndata i spill som ikke støtter XInput.

Feilsøking:
Slå av motstridende program
Noen tredjepartsprogrammer har vist seg å forstyrre funksjonaliteten til Steam Controller. Prøv å slå av disse programmene og starte datamaskinen på nytt.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Programvare for skjerminnspilling (Fraps osv.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Koble fra kontrollerne og start spillet på nytt
  1. Lukk spillet
  2. Koble fra alle kontrollerne
  3. Start spillet
  4. Koble kontrollerne til igjen
Isoler inndataenheter
  1. Start spillet
  2. Fjern alle inndataenhetene
  3. Koble til Steam Controller og sjekk at den fungerer
  4. Koble til en annen inndataenhet (tastatur, mus eller spillkontroller)
  5. Sjekk at begge enhetene fungerer
  6. Fortsett med dette til kontrollerens funksjonalitet ikke fungerer
  7. Oppdater eller deaktiver problematiske inndataenhetsdrivere
Start Steam-klienten på nytt
  1. Trykk på Steam i Steam-klienten
  2. Velg Avslutt
  3. Start Steam på nytt fra skrivebordet