Du valgte problemet: Skadet Steam Controller

Testverktøyet for inndata kan brukes til å bekrefte funksjonaliteten til hver enkelt knapp på Steam-kontrolleren. Det bekrefter også haptikkfunksjonaliteten til Steam Controller. Følg disse stegene for å teste:

1. I Big Picture-modus, gå til Innstillinger > Kontroller > Kontrollerinnstillinger
  2. Velg Steam Controller i enhetslisten og velg Støtte
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å gjennomføre diagnostiseringen