Du valgte problemet: Steam-klienten krasjer
Feilsøking:
Bli med i Steam-klientbetaen
Trykk på Steam øverst til venstre i Steam-klienten > Innstillinger (Egenskaper på Mac) > Konto-fanen > Under Betatesting, trykk på Endre > Velg Steam Beta Update
Slå av motstridende program
Noen tredjepartsprogrammer har vist seg å forstyrre funksjonaliteten til Steam Controller. Prøv å slå av disse programmene og starte datamaskinen på nytt.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Programvare for skjerminnspilling (Fraps osv.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Start datamaskinen på nytt
Koble fra Steam Controller og andre inndataenheter, og start deretter datamaskinen på nytt.
Tilbakestill Steam-installasjonen
Avinstaller, og installer deretter Steam igjen på stasjon C.