Du valgte problemet: Kan ikke koble til et trådløst nettverk
Feilsøking:
Slå strømmen til nettverksutstyret av og på
Noen nettverksproblemer kan løses ved å slå strømmen til nettverksutstyret av og på (ruter, modem, strømadaptere osv.). Alle enheter er forskjellig, men de fleste kan startes helt på nytt med følgende trinn:

1. Gjenta disse trinnene for hver enhet, og start med ruteren
  2. Finn strømkabelen som er koblet til enheten
  3. Trekk ut strømkabelen fra enheten
  4. Vent 30 sekunder
  5. Sett inn strømkabelen igjen, og la enheten starte opp på nytt (rundt 60 sekunder)
Slå strømmen til Steam Link og datamaskinen av og på
Noen problem kan løses ved å slå strømmen til Steam Link og datamaskinen av og på.

1. Trekk ut strømkabelen fra Steam Link
  2. Vent 3 sekunder
  3. Sett inn strømkabelen igjen, og la Steam Link starte opp på nytt (rundt 30 sekunder)
Sjekk om det finnes en fastvareoppdatering til ruteren
Noen nettverksproblemer kan løses ved å oppdatere modemet og ruteren, slik at de bruker den nyeste fastvaren. For mer informasjon om bestemte rutere eller modem, må du kontakte den opprinnelige produsenten.
Prøv en kablet tilkobling
Vi anbefaler å bruke en kablet tilkobling for den beste strømmeopplevelsen.
Hvis du ikke kan koble til trådløst, prøv å koble Steam Link til et kablet nettverk.