Du valgte problemet: Kan ikke finne vertsdatamaskinen

Steam Link og vertsdatamaskinen må være koblet til den samme ruteren for å kunne se hverandre.

Feilsøking:
Sørg for at Steam kjører og er logget inn
For at Steam Link skal kunne se vertsdatamaskinen, må den være på, med Steam kjørende og logget inn på din Steam-konto.
Kryss av Slå på strømming i innstillingene på nytt
  1. Start Steam-klienten
  2. Trykk på Steam øverst til venstre, og deretter Innstillinger
  3. Under fanen Hjemmestrømming, fjern krysset og kryss av Slå på strømming på nytt
  4. Trykk OK
Sørg for at Steam Link og datamaskinen er på samme nettverk
Sjekk at Steam Link og datamaskinen er koblet til det samme nettverket. Hvis de tre første tallene i Steam Links IP-adresse er de samme som datamaskinens IP-adresse, er de mest sannsynlig på det samme nettverket.

Hvordan finner du Steam Links IP-adresse:
  1. Fra Steam Links hovedmeny, velg Innstillinger
  2. Velg Nettverk