Du valgte problemet: Wake on LAN fungerer ikke

Wake on LAN-funksjonen fungerer kun med kablede nettverk på datamaskiner som er konfigurert med Wake on LAN.
Du kan oppleve problemer med WOL, om du nylig byttet til Windows 10.

Feilsøking:
Slå av rask oppstart i Windows
  1. Trykk på Windows-tasten på vertsdatamaskinen
  2. Skriv: strøm
  3. Velg Velg en strømstyringsplan
  4. Velg Velg hva av/på-knappene gjør
  5. Under Innstillinger for avslutning, slå av Aktiver rask oppstart
Slå på WOL i Windows
  1. Trykk på Windows-tasten
  2. Skriv: enhetsbehandling
  3. Velg Enhetsbehandling
  4. Under Nettverkskort, høyreklikk på nettverkskortet og velg Egenskaper
  5. I Avansert-fanen, finn og slå på Reaktivert etter magisk pakke
  6. I Strømstyring-fanen, kryss av Tillat at denne enheten reaktiverer datamaskinen og tilhørende avmerkingsbokser.
Slå på WOL i BIOS
Fremgangsmåten for å slå på WOL i BIOS varierer mellom ulike datamaskiner. Slå opp prosessen for din bestemte datamaskin for mer informasjon.

For å komme til PCI-innstillingene i BIOS:
  1. Slå av datamaskinen
  2. Start opp datamaskinen og trykk DEL-tasten frem til BIOS vises
  3. Finn menyen for avanserte innstillinger
Oppdater drivere for WOL-støtte
Hvis du nettopp har byttet til Windows 10, kan du prøve å oppdatere PCI-driverne (nettverksgrensesnittet).
Den nyeste driverprogramvaren til RealTek PCI Express har korrigert noen problemer med Windows 10 WOL.