Du valgte problemet: Både kablet og trådløst nettverk
Feilsøking:
Slå strømmen til nettverksutstyret av og på
Noen nettverksproblemer kan løses ved å slå strømmen til nettverksutstyret av og på (ruter, modem, strømadaptere osv.). Alle enheter er forskjellig, men de fleste kan startes helt på nytt med følgende trinn:

1. Gjenta disse trinnene for hver enhet, og start med ruteren
  2. Finn strømkabelen som er koblet til enheten
  3. Trekk ut strømkabelen fra enheten
  4. Vent 30 sekunder
  5. Sett inn strømkabelen igjen, og la enheten starte opp på nytt (rundt 60 sekunder)
Slå strømmen til Steam Link og datamaskinen av og på
Noen problem kan løses ved å slå strømmen til Steam Link og datamaskinen av og på.

1. Trekk ut strømkabelen fra Steam Link
  2. Vent 3 sekunder
  3. Sett inn strømkabelen igjen, og la Steam Link starte opp på nytt (rundt 30 sekunder)
Tilbakestill strømmeinnstillinger til standard
Fra Steam Links oppstartsskjerm, velg Innstillinger > Strømming > Avanserte innstillinger(Y) > Tilbakestill til standarder(Y).

*Denne innstillingen vises kun i Steam Links beta-versjonssteg – du kan endre til betaen fra systeminnstillingene.
Reduser strømmekvaliteten
Du kan justere strømmekvaliteten fra Steam Links hovedmeny, direkte i Big Picture-modusen og i spillet.

Steam Links hovedmeny:
  1. Velg Innstillinger
  2. Velg Strømming
  3. Velg Rask

Big Picture-modus:
  1. Velg innstillingsikonet ved siden av strømikonet øverst til høyre
  2. Velg Hjemmestrømming
  3. Under Klientinnstillinger, velg Rask
Reduser nettverksbåndbredden
Du kan justere strømmebåndbredden fra Steam Links hovedmeny, direkte i Big Picture-modusen og i spillet.

Når du justerer båndbredden bør du starte med den laveste innstillingen og øke den gradvis til du oppdager noen problemer, og deretter sette den tilbake til den forrige innstillingen som fungerte. Hvis du vil tilbakestille til den vanlige innstillingen kan du velge «Automatisk».

Steam Links hovedmeny:
  1. Velg Innstillinger
  2. Velg Strømming
  3. Trykk på (Y)-knappen for å gå inn i Avanserte klientinnstillinger
  4. Juster innstillingen Båndbreddegrense

Big Picture-modus:
  1. Velg innstillingsikonet ved siden av strømikonet øverst til høyre
  2. Velg Hjemmestrømming
  3. Velg Avanserte klientinnstillinger
  4. Juster innstillingen Begrens båndbredde
Fjern USB- og Bluetooth-hodetelefoner
Koble fra USB- og Bluetooth-hodetelefoner, slå strømmen til Steam Link av og på, og se om problemet fortsatt forekommer.
Slå av motstridende program
De følgende programmene har skapt problemer for enkelte brukere:
  • MSI Afterburner
  • RivaTuner Statistics
  • Razer Synapse
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
  • Skype, Skypehost
  • Cloud-synkroniseringstjenester (f.eks. MEGASync)
  • Programvare for skjerminnspilling (Fraps osv.)

De følgende programmene kan også påvirke strømmeopplevelsen:
  • Videostrømmetjenester (f.eks. Netflix og Chromecast)
  • Musikkstrømmetjenester (f.eks. Spotify)
  • Større filoverføringer (f.eks. BitTorrent og filnedlastinger)
Sjekk om det trådløse nettverket brukes
Andre programmer som bruker det trådløse nettverket kan forstyrre Steam hjemmestrømming.

Sjekk etter ting som:
  • Videostrømmetjenester (f.eks. Netflix og Chromecast)
  • Musikkstrømmetjenester (f.eks. Spotify)
  • Større filoverføringer (f.eks. BitTorrent og filnedlastinger)
Sjekk om det finnes en fastvareoppdatering til ruteren
Noen nettverksproblemer kan løses ved å oppdatere modemet og ruteren, slik at de bruker den nyeste fastvaren. For mer informasjon om bestemte rutere eller modem, må du kontakte den opprinnelige produsenten.