Steams kundestøtte
Det oppstod et problem med å behandle forespørselen. Vennligst gi oss noen minutter og prøv igjen.
Steams kundestøtte
Logg inn for å få tilpasset hjelp med Steam Link.
Du valgte problemet: Enheten vises ikke i Bluetooth-oppsettet
Feilsøking:
Slå på sammenkoblingsmodus
Sørg for at enheten er i sammenkoblingsmodus. Du bør kunne se den på en annen Bluetooth-enhet, slik som en bærbar datamaskin eller mobiltelefon.
Bekreft Bluetooth-funksjonaliteten
Dobbeltsjekk at enheten faktisk er en Bluetooth-enhet, og ikke en vanlig trådløs enhet. Det skal ikke være nødvendig med en USB-dongle.
Bytt batteriene
Bytt enhetens batterier, eller sørg for at den er fulladet.