Du valgte problemet: Ingen lyd etter tilkobling til verten

Hvis du hører lyd på Steam Links hovedmeny, men ikke når du begynner å strømme, kan du prøve å sjekke lydkonfigurasjonene til Steam Link og vertsdatamaskinen.

Feilsøking:
Slå strømmen til TV-en av og på
Slå av TV-en, og deretter på igjen uten å koble fra Steam Link eller stoppe strømmen.
Sjekk strømmeinnstillinger for lyd
Sørg for at lydstrømming er slått på i Steam Links strømmeinnstillinger.

For å gjøre dette fra Steam Links hovedmeny:
  1. Gå til innstillinger
  2. Velg strømming
  3. Trykk på (Y) for å åpne avanserte innstillinger
  4. Sjekk at Lydstrømming er satt til Slått på
Endre standard lydenhet på vertsdatamaskinen
Du må muligens endre standard lydenhet på vertsdatamaskinen.

For å gjøre dette på Windows:
  1. Trykk på Windows-tasten
  2. Skriv: lyd
  3. Velg Lyd i kontrollpanelet
  4. I fanen Avspilling, høyreklikk på en deaktivert lydenhet og velg Angi som standardenhet