Du valgte problemet: Enheten vil ikke tilkobles, men den vises i Bluetooth-oppsettet
Feilsøking:
Bytt batteriene
Bytt enhetens batterier, eller sørg for at den er fulladet.
Bekreft sammenkoblingsfunksjonaliteten med en annen enhet
Prøv å tilknytte enheten med noe annet (bærbar datamaskin, mobiltelefon osv.) og bekreft at den fungerer ordentlig.
Glem enhetens sammenkobling og tilknytt på nytt
  1. Slå av Bluetooth-enheten
  2. Bruk en annen inndataenhet (kablet mus eller kontroller) for å velge Bluetooth-enheten fra listen i Steam Links Bluetooth-innstillinger
  3. Trykk på (X)-knappen for å slette sammenkoblingen mellom Steam Link og Bluetooth-enheten
  4. Slå på Bluetooth-enheten i sammenkoblingsmodus, velg enheten fra menyen i Steam Link og prøv å tilknytte på nytt