Steams kundestøtte
Det oppstod et problem med å behandle forespørselen. Vennligst gi oss noen minutter og prøv igjen.
Steams kundestøtte
Logg inn for å få tilpasset hjelp med Steam Link.
Du valgte problemet: PlayStation 4-kontroller

For å tilknytte PS4-kontrolleren trådløst med Steam Link:
  1. Bruk en annen inndataenhet (kablet mus eller kontroller) og gå til Bluetooth-innstillingene
  2. Hold nede PS- og Share-knappen på PS4-kontrolleren samtidig, til den går inn i sammenkoblingsmodus og begynner å blinke
  3. Finn Trådløs kontroller av typen håndkontroller i listen over Bluetooth-enheter
  4. Trykk på (A)-knappen for å tilknytte PS4-kontrolleren