Du har valt problemet: Bluetooth-drivrutiner installeras inte

Bluetooth kan aktiveras/avaktiveras i SteamVR från Inställningar > Allmänt > Aktivera Bluetooth-kommunikation.

På samma sida finns en knapp för att installera Bluetooth-drivrutiner.

Om dina basstationer inte använder energihanteringsinställningarna eller kan inte sättas i viloläge, kan du behöva ominstallera Bluetooth-drivrutinen.

1. Avaktivera Bluetooth-kommunikation från SteamVR-inställningarna. För att göra det, gå till Inställningar > Allmänt > Avmarkera "Aktivera Bluetooth-kommunikation".
  2. Starta om dina basstationer och Link Box. Koppla ur strömkabeln från baksidan av din Link Box för att säkerställa att den har startat om.
  3. Återaktivera Bluetooth-kommunikation i SteamVR-inställningarna.

Om det inte löste ditt problem, gör följande.

1. Avaktivera Bluetooth-kommunikation från SteamVR > Inställningar.
  2. Installera Bluetooth-drivrutinen manuellt. Du kan köra installationen manuellt från: /Steam/steamapps/common/SteamVR/tools/lighthouse/bin/win64/vivebtdriver.exe
  3. Upprepa stegen ovan för att starta om systemet och återaktivera Bluetooth-kommunikation, och testa sedan problemet.