Du har valt problemet: Skadad Steam-kontroll

Testverktyget för inmatning kan användas för att verifiera funktionaliteten av alla knappar på Steam-kontrollen. Det kommer också verifiera funktionaliteten av Steam-kontrollens haptik. För att göra detta, följ dessa steg:

1. I Storbildsläget, gå till Inställningar > Handkontroll > Kontrollinställningar
  2. Markera din Steam-kontroll i enhetslistan och välj Support
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra diagnostiktestet