Du har valt problemet: Min enhet ansluts inte, men den syns i Bluetooth Setup
Felsökning:
Byt batterier
Byt enhetens batterier eller se till att den är fulladdad.
Bekräfta parkopplingsfunktionalitet med en annan enhet
Försök att parkoppla enheten med något annat (till exempel laptop eller mobiltelefon) och verifiera att den fungerar ordentligt.
Glöm enhetens anslutningar och parkoppla igen
  1. Stäng av Bluetooth-enheten
  2. Med en annan inmatningsenhet (trådbunden mus eller handkontroll), välj Bluetooth-enheten i listan under Steam Links Bluetooth-inställningar
  3. Tryck på (X)-knappen för att avbryta parkopplingen mellan Steam Link och Bluetooth-enheten
  4. Starta Bluetooth-enheten i parkopplingsläge, välj enheten i Link-menyn och påbörja parkopplingen igen