Logga in för att få personlig hjälp med Metro 2033 Redux.
Support för denna produkt ges av:
Utgivare
Utvecklare
Engelska
Franska
Italienska
Tyska
spanska – Spanien
Tjeckiska
Nederländska
Polska
Ryska
Ukrainska
Se alla 10 språk som stöds
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • OS *: Windows Vista, 7 or 8 (64-bit only)
    • Processor: Dual Core CPU (2.2+ GHz Dual Core CPU or better)
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafik: DirectX 10, Shader Model 4 compliant graphics cards (GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250, etc)
    • DirectX: Version 10
    • Lagring: 10 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: 64-bit only
    Rekommenderade:
    • OS *: Windows 7 or 8 (64-bit only)
    • Processor: Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafik: DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and above)
    • DirectX: Version 11
    • Lagring: 10 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: 64-bit only
* Från och med den 1 januari 2024 kommer Steam-klienten endast att ha stöd för Windows 10 och senare versioner.
    Minimum:
    • OS: OS X 10.9.5 Mavericks or newer
    • Processor: 3.2 GHz Intel Core i5
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafik: Radeon HD7950 3GB / NVIDIA GeForce GTX 750m 1GB
    • Lagring: 10 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: Notice for OS X Yosemite 10.10.5 users with an Nvidia graphics card at or above the minimum specification listed: Currently separate drivers are available to fix performance issues specifically affecting Nvidia users who are using OS X Yosemite. These drivers are currently only compatible with OS X Yosemite 10.10.5 and can be found here http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/89538/en-us.
    Rekommenderade:
    • OS: OS X 10.9.5 Mavericks or newer
    • Processor: 3.2 GHz Intel Core i5
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafik: Radeon HD7950 3GB / NVIDIA GeForce GTX 775m 2GB
    • Lagring: 10 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: Notice for OS X Yosemite 10.10.5 users with an Nvidia graphics card at or above the minimum specification listed: Currently separate drivers are available to fix performance issues specifically affecting Nvidia users who are using OS X Yosemite. These drivers are currently only compatible with OS X Yosemite 10.10.5 and can be found here http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/89538/en-us.
* Från och med den 15 februari 2024 kommer Steam-klienten inte längre att ha stöd för 32-bitarsspel eller macOS 10.14 eller lägre.
    Minimum:
    • OS: 64-bit Ubuntu 12.04 or 14.04 or Steam OS
    • Processor: Intel Core i5 2.7 GHz (or equivalent AMD)
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA Geforce 460 / AMD 5850 with 2GB VRAM
    • Lagring: 10 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: Due to OpenGL 4, Intel video cards no longer supported
    Rekommenderade:
    • OS: 64-bit Ubuntu 12.04 or 14.04 or Steam OS
    • Processor: Intel Core i7 2.5 Ghz (or equivalent AMD)
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA Geforce 680 / AMD 7870 with 2GB VRAM+
    • Lagring: 10 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: Due to OpenGL 4, Intel video cards no longer supported