Log på for at få personlig hjælp til War Thunder.
Her er information fra butikken og fællesskabet, som vi håber vil hjælpe dig med at finde en løsning.
Støtte til dette produkt gives af:
Officiel support
E-mail: https://support.gaijin.net/
Grænseflade Lyd Undertekster
Dansk Ikke understøttet
Italiensk
Spansk – Spanien
Forenklet kinesisk
Russisk
Japansk
Polsk
Tjekkisk
Tyrkisk
Portugisisk – Portugal
Koreansk
Portugisisk – Brasilien
Ungarsk
Ukrainsk
Traditionelt kinesisk
Rumænsk
Se alle 18 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Styresystem: Windows 10 (64bit)
    • Processor: Dual-Core 2.2 GHz
    • Hukommelse: 4 GB RAM
    • Grafik: DirectX 10.1 level video card: AMD Radeon 77XX / NVIDIA GeForce GTX 660. The minimum supported resolution for the game is 720p.
    • DirectX: Version 11
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 17 GB tilgængelig plads
    • VR-understøttelse: SteamVR. Keyboard or gamepad required
    Anbefalet:
    • Styresystem: Windows 10/11 (64bit)
    • Processor: Intel Core i5 or Ryzen 5 3600 or better
    • Hukommelse: 16 GB RAM
    • Grafik: DirectX 11 level video card or higher and drivers: Nvidia GeForce 1060 and higher, Radeon RX 570 and higher
    • DirectX: Version 12
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 95 GB tilgængelig plads
    Minimum:
    • Styresystem: Catalina 10.15
    • Processor: Core i5, minimum 2.2GHz (Intel Xeon is not supported)
    • Hukommelse: 6 GB RAM
    • Grafik: Intel Iris Pro 5200 (Mac), or analog from AMD/Nvidia for Mac. Minimum supported resolution for the game is 720p with Metal support
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 17 GB tilgængelig plads
    Anbefalet:
    • Styresystem: OS Big Sur v. 10.16 or newer
    • Processor: Intel Core i7 (Xeon processors not supported)
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: Radeon Vega II or higher with Metal support
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 95 GB tilgængelig plads
    Minimum:
    • Styresystem: Most modern 64bit Linux distributions
    • Processor: Dual-Core 2.4 GHz
    • Hukommelse: 4 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA 660 with latest proprietary drivers (not older than 6 months) / similar AMD with latest proprietary drivers (not older than 6 months; the minimum supported resolution for the game is 720p) with Vulkan support.
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 17 GB tilgængelig plads
    Anbefalet:
    • Styresystem: Ubuntu 20.04 64bit
    • Processor: Intel Core i7
    • Hukommelse: 16 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA 1060 with latest proprietary drivers (not older than 6 months) / similar AMD (Radeon RX 570) with latest proprietary drivers (not older than 6 months) with Vulkan support.
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 95 GB tilgængelig plads