Log på for at få personlig hjælp til Call of War.
Her er information fra butikken og fællesskabet, som vi håber vil hjælpe dig med at finde en løsning.
Støtte til dette produkt gives af:
Udgiver
Udvikler
Grænseflade Lyd Undertekster
Dansk Ikke understøttet
Tysk
Spansk – Spanien
Japansk
Hollandsk
Polsk
Portugisisk – Portugal
Russisk
Tjekkisk
Tyrkisk
Portugisisk – Brasilien
Spansk – Latinamerika
Se alle 14 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Windows
macOS
    Minimum:
    • Styresystem *: Windows XP SP2, Windows Vista or Windows 7
    • Processor: Intel Core 2 Duo 1.6 GHz or equivalent
    • Hukommelse: 4 GB RAM
    • Grafik: Intel HD Graphics integrated chipset
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: For laptops with hybrid graphics chipsets: Please ensure the correct video card is assigned for smooth game performance.
    Anbefalet:
    • Styresystem: 64-bit: Windows 10
    • Processor: Intel Core i5 2.2 GHz or comparable AMD
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: Nvidia GeForce 700 Series or equivalent
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: For laptops with hybrid graphics chipsets: Please ensure the correct video card is assigned for smooth game performance.
* Fra den 1. januar 2024 understøttes Steam-klienten kun på Windows 10 og senere udgaver.
    Minimum:
    • Styresystem: OS X 10.9 or higher
    • Processor: Intel Core Duo 1.8 GHz
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: Intel HD Graphics integrated onboard chipset
    • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
    • Diskplads: 500 MB tilgængelig plads