Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Resident Evil Village.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
italia
saksa
espanja – Espanja
japani
korea
portugali – Brasilia
venäjä
kiina (yksinkertaistettu)
kiina (perinteinen)
Arabia
thai
espanja – Lat. Am.
Näytä kaikki 14 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (64 bit)
    • Suoritin: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
    • DirectX: Versio 12
    • Lisätietoja: Estimated performance (when set to Prioritize Performance): 1080p/60fps. ・Framerate might drop in graphics-intensive scenes. ・AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2060 required to support ray tracing.
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (64 bit)
    • Suoritin: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
    • Muisti: 16 GB RAM
    • Grafiikka: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1070
    • DirectX: Versio 12
    • Lisätietoja: Estimated performance: 1080p/60fps ・Framerate might drop in graphics-intensive scenes. ・AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2070 required to support ray tracing.