Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Rayman Legends.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi
englanti
ranska
italia
saksa
espanja – Espanja
tanska
hollanti
norja
puola
portugali – Brasilia
venäjä
ruotsi
Näytä kaikki 13 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows XP SP3 or Windows Vista SP2 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
    • Suoritin: Intel Pentium IV @ 3.0 GHz or AMD Athlon64 3000 + @ 1.8 GHz
    • Muisti: 2 GB RAM
    • Grafiikka: nVidia GeForce 6800GT or AMD Radeon X1950 Pro (256MB VRAM with Shader Model 3.0 or higher)
    • Tallennus: 6 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
    • Lisätietoja: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional Microsoft XBOX360 controller or compatible Originally released for Windows 7, the game can be played on Windows 10 and Windows 11 OS
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows XP SP3 or Windows Vista SP2 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
    • Suoritin: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz or AMD Athlon64 X2 3800+@ 2 GHz
    • Muisti: 2 GB RAM
    • Grafiikka: nVidia GeForce 9600GT or higher, AMD Radeon HD3850 or higher (512MB VRAM with Shader Model 4.0)
    • Tallennus: 6 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
    • Lisätietoja: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional Microsoft XBOX360 controller or compatible Originally released for Windows 7, the game can be played on Windows 10 and Windows 11 OS