Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle X3: Terran Conflict.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: info@egosoft.com
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
italia
venäjä
puola
kiina (yksinkertaistettu)
kiina (perinteinen)
tšekki
espanja – Espanja
japani
Näytä kaikki 11 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Vähimmäisvaatimukset:
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 / 8 / 7 / Vista SP1 / XP SP2
    • Prosessori: Pentium® IV tai AMD® vastaava tuplaydinprosessori, 2.0 Ghz
    • Muisti: 1 Gt muistia
    • Grafiikka: 256 Mt 3D DirectX 9 -yhteensopiva näytönohjain (ei integroitu) Pixel Shader 1.1 -tuella
    • Kiintolevy: 10Gt vapaata kiintolevytilaa
    • Ääni: Äänikortti (Surround Sound -tukea suositellaan)
    Suositeltu:
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 / 8 / 7 / Vista SP1
    • Prosessori: Intel® Core™ 2 Duo tai AMD® vastaava tuplaydinprosessori, 2.0 Ghz
    • Muisti: 3 Gt muistia
    • Grafiikka: 256 Mt 3D DirectX 9 -yhteensopiva näytönohjain (ei integroitu) Pixel Shader 3.0 -tuella
    • Kiintolevy: 10 Gt vapaata kiintolevytilaa
    • Ääni: Äänikortti (Surround Sound -tukea suositellaan)
* 1.1.24 alkaen Steam-asiakasohjelma tukee vain Windows 10:tä ja uudempia versioita.
    Minimum:
    • OS: 10.7 (Lion)
    • Processor: Pentium® IV or AMD® equivalent at 2.0 GHz
    • Memory: 1 GB RAM
    • Graphics: 256MB OpenGL 2.0+ discrete NVIDIA/AMD card or Intel Core i7-2620M
    • Hard Drive: 10GB of free space
    Recommended:
    • OS: 10.8 (Mountain Lion)
    • Processor: Intel® Core™ 2 Duo or AMD® equivalent at 2.0 GHz
    • Memory: 3 GB RAM
    • Graphics: 512MB OpenGL 3.0+ discrete NVIDIA/AMD card
    • Hard Drive: 10GB of free space
* 15.2.24 alkaen Steam-asiakasohjelma ei tue enää 32-bittisiä pelejä tai macOS-versiota 10.14 tai vanhempia.
    Minimum:
    • OS: Ubuntu 12.04 LTS
    • Processor: Pentium® IV or AMD® equivalent at 2.0 GHz
    • Memory: 1 GB RAM
    • Graphics: 256MB OpenGL 2.0+ discrete NVIDIA/AMD card (with proprietary driver) or Intel Core i7-2620M with Mesa 9.0
    • Hard Drive: 10GB of free space
    Recommended:
    • OS: Ubuntu 12.04 LTS
    • Processor: Intel® Core™ 2 Duo or AMD® equivalent at 2.0 GHz
    • Memory: 3 GB RAM
    • Graphics: 512MB OpenGL 3.0+ discrete NVIDIA/AMD card (with proprietary driver)
    • Hard Drive: 10GB of free space