Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Zuma's Revenge.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: Windows XP/Vista
    • Prosessori:700MHz (vähimmäisvaatimus, lo-res -tila); 1+GHz (suositeltu, hi-res -tila)
    • Muisti:256Mt (vähimmäisvaatimus, lo-res -tila); 768+Mt (suositeltu, hi-res -tila)
    • Grafiikka: DirectX-yhteensopiva; 16Mt (vähimmäisvaatimus, lo-res -tila), 92+Mt (suositeltu, hi-res -tila)

16-bittinen tai 32-bittinen väritila (256 värin tila ei välttämättä toimi) -
      Huom: Hi-res -tila vaatii vähintään 768Mt muistia ja vähintään 92Mt videomuistia, sekä myös korkeudeltaan vähintään 1000 pikseliä omaavan näyttöresoluution.
    • DirectX®: 8.1 (vaaditaan, lo-res -tila); 9.0c+ (vaaditaan, hi-res mode)
    • Kiintolevy: 250+Mt
    • Ääni: DirectX-yhteensopiva
    • Internet: Vaatii Internet-yhteyden pelikokeilujen rekisteröimiseen/aukaisemiseen