Logg inn for å få tilpasset hjelp med Zuma's Revenge.

Systemkrav

• Operativsystem: Windows XP/Vista
    • Prosessor:700MHz (minimum, lo-res modus); 1+GHz (anbefalt, hi-res modus)
    • Minne:256MB (minimum, lo-res modus); 768+MB (anbefalt, hi-res modus)
    • Grafikk: DirectX-kompatibel; 16MB (minimum, lo-res modus), 92+MB (anbefalt, hi-res modus)

16-bit eller 32-bit farge modus (256 farger vil kansje ikke fungere) -
      Merk: For hi-res modus, trenger du minst 768MB av RAM og minst 92MB av video-RAM, samt et skrivebord oppløsning som er større eller lik 1000 piksler i høyden.
    • DirectX®: 8.1 (kreves, lo-res modus); 9.0c+ (kreves, hi-res modus)
    • Harddisk: 250+MB
    • Lyd: DirectX-kompatibel
    • Internet: Internett tilkobling er nødvendig for å registrere/åpne utprøvinger